<——

Cursos de Cuina i Pastisseria en Terra d’Escudella

21 de enero de 2017

Vas decidir estudiar un bon dia de la teva vida, en una Escola de Cuina i Pastisseria Ja sigui per vocació, recomanació, elecció teva o d’un altre, o simplement perquè crees que no vals per a una altra cosa. Vas escollir llavors, realitzar cursos de cuina o Pastisseria.
Et preguntes, si aquestes pàgines que es presenten davant els teus ulls, són les d’una Escola de Cuina i Pastisseria. Vols saber si es tracta, si és, simplement una Escola on imparteixen cursos de cuina i Pastisseria.
Estudiar a l’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella, permet prendre consciència d’un mateix i dels seus companys. Permet una interacció amb diverses persones de diferents característiques, i estimula les habilitats per treballar en grup.

D’ensenyar tractem clar, gairebé exclusivament. Però entre les parets que confinen a l’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella, trobem multitud d’anècdotes gastronòmiques. Història i històries d’alumnes, ex alumnes que ara són amics, processos, tècniques culinàries, receptes, productes, secrets de cuina, dietètica, nombres, percentatges, servei de taula, gestió de restaurant, còctels, vins, …
Fins i tot si em permeteu, també trobem antropologia social, que és una branca de la sociologia.
Per cuinar en aquest nou segle que hem iniciat, el principi de la llibertat és fonamental. Exercint una cuina per i per a tots. Lliure de lligams, i de consideracions obsoletes. Per a això és fonamental comptar amb la persona com a cuiner, creant relacions amb altres cultures, formes de pensar, de viure o de menjar.