Plusdents és una clínica dental amb professionals de reconegut prestigi que soluciona els problemes dels pacients de manera eficaç.

Per a nosaltres el més important és garantir un bon servei, a més d’oferir el millor tracte personal i professional. La seva salut dental és la nostra major preocupació.

Treballem amb serietat i compromís tant en el temps de treball com en el servei. El nostre equip està sempre a disposició del pacient per tal de resoldre els seus dubtes i oferir el millor tractament.

A més, podem oferir sistemes de finançament adaptats a les necessitats de cada pacient.

 

L’ÚLTIM EN TECNOLOGIA DENTAL

Per aconseguir els nivells d’excel·lència en els nostres tractaments disposem d’una avançada tecnologia en quant a aparatologia, com el CAD CAM per a la confecció de pròtesis, radiologia digitalitzada, endodòncia OneStep i càmera intraoral per a la presa d’impressions directes en boca dels nostres pacients.

PACIENTS CONTENTS

  • Estic molt satisfeta amb el tractament que vaig rebre. A més, em van fer les peces dentals en menys de 24 hores. Tot va ser molt fàcil i ràpid i amb molt bon resultat.Maria Montserrat
  • A més de les visites regulars i les higienes, a Plusdents em fan un seguiment de cada tractament que faig amb ells, ja sigui alguna cosa senzilla com algun més complicat.José Alonso


L’EXPERIÈNCIA ÉS LA CLAU 

El nostre equip està format per especialistes en tots els àmbits de la professió odontològica amb anys d’experiència i formació contínua com a professors a la universitat.

L’experiència és un grau, també quan es tracte d’aplicar les últimes tècniques i novetats en salut dental. Estem constantment avançant i evolucionant la qual cosa ens permet oferir les millors solucions als nostres pacients.