Higiene dental

A Plusdents ens preocupem per la teva salut denta i, per això,  volem que els nostres pacients siguin experts en la seva higiene dental. Així doncs, a més de realitzar la higiene, els indiquem el bon ús dels elements necessaris per a aconseguir-la a casa: raspall de dents, seda dental, raspalls interproximals, irrigadors.
Pensa que una bona higiene dental és estalvi en salut general i diners, doncs permet una bona prevenció de problemes futurs en salut i estètica dental.

Estètica dental

Amb bones tècniques i utilitzant materials com resines i ceràmiques aconseguim una anatomia dental perfecta, tant en el to com en el color, adaptant-les d’una manera totalment harmònica amb els llavis i el perfil facial del pacient.
Tècniques com l’Ortodòncia, el Blanqueig dental, els Empastaments estètics o les Fundes de porcellana han patit una evolució orientada cap a l’estètica per tal de satisfer les demandes actuals de la població, i nosaltres ens hem adaptat a elles.

Implantologia

Són additaments generalment de titani que s’utilitzen per a substituir peces dentals perdudes, actuant com a arrel d’una dent sobre la qual es recolzen les fundes o corones. Amb aquestes peces es restitueix la funció i estètica de la boca del pacient.
A Plusdents utilitzem implants de primera línia amb aval científic, en investigació i desenvolupament, provats i testats per diferents universitats i per milers de professionals de tot el món.

Periodòncia

Es tracta de la prevenció i el tractament de les malalties de les genives i de l’os que suporta la dent.
La seva finalitat és l’eliminació de les bactèries que són nocives per a les genives mitjançant tractaments específics que són portats a terme per professionals altament qualificats. És fonamental saber que es tracta d’una malaltia crònica i que, al principi, els símptomes són molt convencionals (sagnat al raspatllar-se o inclús no presentar cap símptoma), però quan es manifesta (retracció de genives, mobilitats de dents) és irreversible i de pronòstic incert. Er això és tan important la prevenció, el diagnòstic i el correcte tractament.

Ortodòncia

És la part de l’odontologia que s’encarrega de diagnosticar, prevenir i corregir els problemes dentomaxilofacials com poden ser alteracions en l’alineament i creixement dental.
Per al tractament s’utilitzen diferents tècniques com són: aparells removibles i fixes, mitjançant brackets metàl·lics o transparents i les tècniques més novedoses o anomenades invisibles, com la INVISALIGN o INCÒGNIT.

Endodòncia

Amb aquesta especialitat tractem els conductes radiculars lesionats per una invasió de bactèries procedents de la cavitat bucal. Consisteix en l’extirpació parcial o total de la polpa dental lesionada i la seva posterior esterilització del conducte amb mètodes manuals i mecànics.
En l’actualitat comptem amb experts especialitzats en aquest tema que disposen de tots els mitjançant i tècniques que estan a l’avantguarda d’aquests tractaments.

Pròtesis

La pròtesis dental és el conjunt de tècniques que ens permeten restituir les dents perdudes per altres de diferents materials. Aquestes son cada vegada més similars a les naturals i, a més, d’acord amb la nostra filosofia, permetem al nostre pacient tornar-li la funció i l’estètica adequada.
Actualment, l’aparició del CADCAM i nous materials ceràmics mimètics a la dent natural han contribuït al desenvolupament d’exitosos treballs des del punt de vista estètic. Per aquest motiu a Plusdents estem al dia de les noves tecnologies i tècniques, per tal d’oferir als nostres pacients les millors solucions.

Servei Urgències

Oferim un servei d’urgències per als nostres pacients perquè en cas d’un problema de salut bucal que els ocasioni molèsties pugui ser atès el més ràpid possible, només amb una trucada prèvia per tal d’avisar a l’equip que correspongui de la dolència o problema en concret. Així doncs, els nostres pacients tenen la tranquil·litat de disposar d’aquest servei i els garantim la millor atenció en el mínim temps.

Peces dentals en 24h

Disposem de la última tecnologia a la nostra clínica per oferir el millor servei als nostres pacients. Una d’aquestes tecnologies ens permet realitzar fundes i corones de ceràmica en menys de 24 hores (o bé durant el mateix dia si es tracta d’una urgència). Això permet als nostres pacients disposar de les peces de forma quasi immediata per la seva comoditat.
Aquest servei tan punter està disponible a molt poques clíniques. Nosaltres volem oferir-lo als nostres pacients perquè considerem que per a ells és molt important el poder disposar d’aquestes peces en la major brevetat possible.