Restaurant del Saló Gastronòmic de l’Escola

Actualitzat el 15 de febrer de 2017

 

Restaurant del Saló Gastronòmic

El Restaurant del *Salon *Gastronomico «*Terra» és un petit Restaurant de 4 taules. Es troba en les pròpies instal·lacions del Centre. Transmet el singular ambient familiar i distès que sempre ens ha caracteritzat, en conseqüència és un lloc de trobada d’aquells que gaudeixen tant de l’amistat com del bon menjar.

La idea de cuinar és una activitat específicament humana. És necessari observar que «cap animal cuina«. El fet de cuinar i degustar el que hem cuinat, ens converteix en el que som. Éssers humans. Totes les cultures, també totes les civilitzacions han cuinat des que es va descobrir el foc. Aquesta activitat simbòlica, en particular el pas del cru al cuit, estableix la diferència entre els homes i els animals.

En la cuina del Saló Gastronòmic de l’Escola Terra d’Escudella, «els nostres herois», com a resultat del domini dels elements «aigua», «foc», «terra» i «aire», executen cada cap de setmana aquesta transformació.

 

Funcionament del Saló

El Restaurant del Saló Gastronòmic»Terra» estarà obert únicament els divendres i dissabtes nit. El seu horari és de 21.30 a 24.00 hores.

El seu accés serà únicament sota prèvia reserva, mitjançant el Programari de Reserves. (No serà admesa cap reserva realitzada per telèfon).

Totes les preparacions que se serveixen en el Restaurant del *Salon *Gastronomico són casolanes. Elaborades pels alumnes de l’Escola.

Pensa-t’ho abans de reservar

Reservar i no acudir o anul·lar la taula unes hores abans: és el que es coneix com no-xou, una pràctica que afecta a un 3,7% de les reserves, i danya directament a l’activitat diària dels establiments, amb conseqüències com el desaprofitament de menjar i/o pèrdues econòmiques.

Encara que molts consumidors asseguren no haver sentit parlar del no-xou, en la pràctica un 32% confessa haver-ho protagonitzat alguna vegada en restaurants durant els últims mesos, revela l’estudi que ha realitzat la web de reserves *ElTenedor sobre aquesta pràctica.

Des d’Adreça et demanem que tinguis un respecte pels nostres alumnes, igual que ells tenen per *tí, i si penses no venir o anul·lar la taula una hora abans, per mal de cap, urgència imperiosa, compromís familiar ineludible, o qualsevol altre motiu, preguem no reservis la taula.

 

Sobre les Reserves

El centre es reserva el dret d’anul·lar qualsevol reserva que accedeixi al restaurant del *Salon *Gastronomico després de les 22.00 hores.

Donada la complexitat i nombre d’elaboracions del menú degustació. El centre es reserva el dret d’anul·lar qualsevol reserva que no hagi pogut ser confirmada abans del dijous a les 14.00 hores

Menú Degustació Divendres 17 de febrer

Menú Degustació Dissabte 18 de febrer

 


Normatives

En primer lloc, d’acord amb la Llei 17/2011 comuniquem que:
Es tracta d’un menú de 22 plats. El seu disseny i elaboració està integrat dins d’una de les assignatures dels cursos de formació. Preguem ens comuniquin amb una setmana mínima d’antelació, si algun dels comensals té algun tipus d’al·lèrgia o intolerància als aliments.
Els comuniquem que per no interferir en la formació dels nostres alumnes i a més en el correcte desenvolupament de les classes, en la mateixa setmana de la reserva no efectuarem cap canvi en el menú degustació dissenyat.

En segon lloc, d’acord amb el Reial decret 1420/2006, d’1 de desembre comuniquem que:
El Centre compleix amb l’obligatorietat de sotmetre a tractament a tots els peixos que es vagin a servir en cru o gairebé crus
CASTELLANO